Levering, udbringning og afhentning


Bach-P leverer i hele Danmark og til udlandet levere vi til Norge, Sverige, Færøerne & Island til en hver tid gældende fragtrate. Levering sker ab vores adresse med mindre andet er aftalt.
Bach-P er uden ansvar for forsinkelser, der skyldes force majeure og enhver anden omstændighed, der er udenfor BP’s kontrol.
Bach-P er uden ansvar for købers eventuelle direkte eller indirekte tab som følge af forsinkelsen, som f.eks. drifts- & tidstab.


Ved forsinkelse skal køber reklamere seneste 5 arbejdsdage efter det aftalte leveringstidspunkt. I modsat fald kan køber ikke påberåbe sig forsinkelse.


Bach-P A/S sørger for levering med GLS, Danske Fragtmænd og DSV til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at GLS, Danske fragtmænd og DSV overholder dag-til-dag-levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, Danske fragtmænd og DSV, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Bach-P A/S kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS, Danske Fragtmænd og DSV.


Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS og Danske Fragtmænds målsætning om dag-til-dag-levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage.