3M halvmaske med udskiftelig filter 6000 serien, 6002C A2P2

3M Åndedrætsværn til sprøjtemaling 6002 er vores genanvendelige filtermaske med dobbelte indåndingsventiler og store filtre, der hjælper med at mindske åndedrætsmodstanden i forbindelse med gør-det-selv-maling eller -slibning. Det har et system med bajonetfatning til montering af filter, så man på en enkel og effektiv måde kan klikke partikelfiltre samt gas- og dampfiltre eller kombinationsfiltre på plads.

For at sikre lettere vejrtrækning i forbindelse med sprøjtemaling, maling med pensel og rulle eller excenterslibning og manuel slibning skal du bruge 3M Åndedrætsværn til sprøjtemaling 6002. Vores lette og genanvendelige filtermaske er velegnet til gør-det-selv-opgaver og er designet til at yde A2-beskyttelse mod maling baseret på opløsningsmidler, klæbemidler og rengøringsmidler samt P2-beskyttelse mod medium niveauer af støv samt olie- eller vandbaserede aerosoler. 6002 har dobbelte indåndingsventiler og store filtre, der hjælper med at mindske åndedrætsmodstanden, og den kan bruges med partikelfiltre samt gas- og dampfiltre eller kombinationsfiltre. Du kan udskifte filtrene efter behov. Den er økonomisk og nem at vedligeholde og håndtere, ligesom den er kompatibel med 3M’s beskyttelsesbriller og høreværn og overholder europæiske standarder.

Varenummer3M006002CKategorier, ,

Vi sidder klar ved telefonerne fra mandag til torsdag FRA 7.30-16.00 og fredag fra 7.30-14.30, forespørgsler på slibematerialer på +45 86 82 81 66.

Scroll til toppen

Send en forespørgsel

BLIV RINGET OP

Såfrem du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.