3M 9322 serie aura støvmaske m/ventil FFP2, foldbar - pak. a 10 stk.

3M Aura Støvmaske til håndslibning og elektrisk drevet værktøj 9322+ er vores filtrerende støvmaske med Aura-designet med tre paneler, justerbar næseklemme, afrundet næsepanel, hovedstropper med farvekode og 3M Cool Flow ventil, der sikrer komfort. Klassificeret som FFP2 og fås i en pakke med 10 stk.

For at beskytte åndedrættet i forbindelse med boring, savning, håndslibning eller excenterslibning kan du bruge 3M Aura Støvmaske til håndslibning og elektrisk drevet værktøj 9322+. Vores støvmaske yder FFP2-beskyttelse mod medium niveauer af støv samt olie- eller vandbaserede aerosoler, der typisk forekommer i forbindelse med arbejde med cement, træ og stål. Aura™-designet med tre paneler er udviklet til at give bedre mulighed for bevægelse af ansigtet under tale, og filtermaterialet med høj ydeevne er designet til at gøre din vejrtrækning mere ubesværet. Varmedannelsen reduceres i støvmasken, fordi 3M Cool Flow ventilen fjerner udåndingsluften. Den justerbare næseklemme, det kurvede lavprofilsdesign og det afrundede næsepanel er ikke bare med til at sikre god forsegling og en tæt pasform, men giver også et godt synsfelt og forbedret kompatibilitet med 3M’s sikkerhedsbriller. Det perforerede toppanel er designet til yderligere at minimere tildugning og give klarere udsyn med sikkerhedsbriller.

Varenummer3M0OH9322Kategorier, ,

Vi sidder klar ved telefonerne fra mandag til torsdag FRA 7.30-16.00 og fredag fra 7.30-14.30, forespørgsler på slibematerialer på +45 86 82 81 66.

Scroll til toppen

Send en forespørgsel

BLIV RINGET OP

Såfrem du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.