3M 471+ Fine line Afdækningstape blå

3M Vinyltape 471 anvendes almindeligvis til afmærkning af produktionsområder, gulvarealer, farer, farvekodning, dekorative udsmykninger, splejsning, og andet. Denne alsidige tape er fremstillet af vinyl-rygmateriale med gummiklæbestof og modstår ridser, slid og vejrlig ved langvarig brug.

3M Vinyltape 471 klæber ved kontakt til et bredt udvalg af overflader og fjernes rent uden at efterlade klæbestofrester. Vinyltape tilpasser sig meget, hvilket gør det nemt at anvende på kurvede områder samt ru eller ujævne overflader. Fås i mange forskellige farver.

3M vinyltape 471 kan anvendes ved temperaturer fra 4 – 76 °C.

Vinyltape bruges til tydeligt at markere baner, korridorer og farlige eller forbudte områder på fabrikker, lagerbygninger og hospitaler. Brug af vinyltape til afmærkning af baner i stedet for maling fjerner behovet for at udlufte malingsopløsningsmidler, og da vinyltape kan fjernes hurtigt og rent, er det også en hurtigere, mere fleksibel og mindre kostbar løsning end maling. Disse robuste tape anvendes også til vedligeholdelse og reparation af køretøjer, byggeri, søfart, varebiler, og andre brancher.

Ryd
VarenummerIkke muligKategorier, , ,

Vi sidder klar ved telefonerne fra mandag til torsdag FRA 7.30-16.00 og fredag fra 7.30-14.30, forespørgsler på slibematerialer på +45 86 82 81 66.

Scroll til toppen

Send en forespørgsel

BLIV RINGET OP

Såfrem du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.